КДС

Алберт Ајнштајн 8/18, 

1000 Скопје

Email: centarkds@yahoo.com 

           kdsa@t-home.mk 

Phone: +389 (2) 3215 026

© 2019 КДС Центар за обука и развој на кадри  |  Услови за користење  |   Политика за заштита на приватност

РАБОТЕТЕ СО НАС >

Отворени сме за соработка!

Во сите програми кои се реализираат преку КДС досега беа вклучени врвни експерти од различни области. Само оние кои можат да допринесат за одржување на највисоко едукативно ниво можат да станат дел од тимот на КДС.

 

Квалитетот е наша определба.

Професионалноста и организацискиот капацитет на експертите секогаш мора да бидат во согласност со актуелните барања на пазарот, со чувство за моменталната потреба во сферата на бизнисот, менаџментот и образованието во Македонија. Високо поставените цели и задачи за унапредување и современ стил на едукација се императив во работењето на КДС.

КДС има своја сопствена база на експерти, но секогаш ги прифаќа оние кои се спремни да понудат квалитетна тема или проект за соработка.

Пишете ни за својот предлог на centarkds@yahoo.com, ќе ве контактираме во најкус рок. (2 дена).

Центар за обука и развој на кадри