КДС

Алберт Ајнштајн 8/18, 

1000 Скопје

Email: centarkds@yahoo.com 

           kdsa@t-home.mk 

Phone: +389 (2) 3215 026

© 2019 КДС Центар за обука и развој на кадри  |  Услови за користење  |   Политика за заштита на приватност

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

ЛИЧНИОТ РАЗВОЈ
ПРЕТСТАВУВА РАЗВОЈ

ЗА ОПШТЕСТВОТО

Нашата цел, мисија и визија

Ноември 2019

КДС - КОМУНИКАЦИЈА, ДЕЛОВНОСТ, СТИЛ

 

СОРАБОТУВАЈ СО НАС

Обучувач, професор,
личен тренер, мотивациски говорник, организатор на настани? 
Контактирајте не!

Центар за обука и развој на кадри